bel ons

Snel info nodig? Aarzel zeker iet om ons te bellen!

+32 (0) 468 19 87 94

mail ons

Wij beantwoorden onze mails altijd binnen enkele uren

info@kleineartiest.be

CONTACTFORMULIER

Contacteer ons
Voornaam
Familienaam
Niet verplicht
reCAPTCHA

vaak gestelde vragen

Dit varieert enorm. Naast onze standaard knutselworkshops bieden wij ook knutselworkshops op maat aan. Uit ondervinding hebben wij het idee dat kinderen het best starten vanaf 5 jaar.

Wij hebben zeker plannen om een pop-up winkel te openen, maar omdat er bepaalde beurzen op onze planning staan, is er nog niks geconcretiseerd. De nieuwe locatie en data van onze nieuwe pop-up winkel zullen wij aankondigen op onze website, Facebook en Instagram.

Wij staan dit jaar op veel verschillende beurzen. Alle data worden zo spoedig mogelijk altijd geplaatst op instagram, website en Facebook. Als jullie zich inschrijven op onze nieuwsbrief, zullen jullie hiervan automatisch op de hoogte zijn.

Wij hebben een aantal standaar thema’s aan te bieden: dino’s, piraten, ridders, zeemeerminnen, … Binnenkort kan je onze knutselworkshop brochure gratis downloaden. Hierin zal alles staan wat wij eventueel standaard kunnen aanbieden. Voor verdere vragen mag je ze gerust stellen per mail naar info@kleineartiest.be 

Met dat onze website gloednieuw is, staat ons volledig assortiment er nog niet op. Wij zijn volop bezig dit te voltooien.

algemene voorwaarden
privacy policy
cooky policy

QUICK LINKS

FAQ
knutselworkshops
knutselkanaal
mijn account

© Copyright 2019 – Kleine Artiest
alle rechten voorbehouden

Sluit Menu